LOGO

Zaterdag 31 augustus 2019 organiseert een commissie van enthousiaste mensen namens Ondernemend Elspeet wederom de Boer’ndag op het land rondom molen De Hoop aan de Molenweg. En dit jaar wederom met de bijzondere attractie: Nederlands Kampioenschap maaien met de zeis. Dit jaar maakt ook de toertocht met oude tractoren weer onderdeel uit van het programma.  En natuurlijk staan veel kramen opgesteld op de fair bij de molen waar bezoekers iets van hun gading kunnen bemachtigen. De fair begint om 10:00 uur en zal om 16:00 worden afgesloten. Gedurende de dag worden verschillende demonstraties verzorgd, zie daarvoor het programma dat later beschikbaar gesteld wordt.

 

Dit jaar echter geen klompentocht. Vanwege teruglopende belangstelling afgelopen jaren is besloten deze uit het programma te laten.

 

Kleedjesmarkt voor de kinderen

Voor kinderen van de basisscholen is de mogelijkheid aanwezig om op een kleedjesmarkt hun overtollig speelgoed, boeken, kleding of wat dan ook te verkopen. Er is plaats voor maximaal 50 kleedjes (2 meter) en hiervoor is opgave vooraf (uiterlijk 20 augustus) verplichtjannette71@hotmail.nlJe deelname wordt per mail bevestigd en de bevestiging heb je nodig om een kleedje op de dag toegewezen te krijgen. Wel zelf graag een kleedje oid meebrengen! Ook is de mogelijkheid om op pony's te rijden (€ 0,50 per ritje). 

 

Ook de schaapskudde is aanwezig

Rond 10 uur komen de schapen aan met bij zich een aantal lammeren. 

 

Parkeren is gratis, wel het verzoek de borden te volgen

Deelname aan de activiteiten is geheel op eigen risico.

Toegang tot het terrein: € 2,50 (vanaf 12 jaar), waarvan € 1,00 bestemd is voor het onderhoudsfonds van molen De Hoop. 


Wilt u verder op de hoogte blijven van de voorbereidingen volg ons dan via facebook of bekijk deze pagina met regelmaat. 


Op de onderstaande subpagina's treft u per onderdeel aanvullende informatie aan:

Programma
Toertocht
NK Maaien met de zeis
Boer'nland Fair en Kraamverhuur

 

 

uitdekunst-met-vvv    Logo ondernemend-elspeet

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio