2 Augustus 2017 | Zomermarkt

Plaats: Centrum Elspeet

Tijd: 14:00 - 21:00

Op woensdag 2 augustus organiseert de Ondernemersvereniging Elspeet de bekende zomerbraderie in het centrum van Elspeet met aantrekkelijke koopjes. Deze zomermarkt vindt plaats op de Staverdenseweg midden in het dorp. De zomermarkt begint om 14:00 uur en gaat door tot 21:00. Hier worden dan ruim 60 kramen geplaatst met daarnaast nog aanbieders die hun koopwaar vanuit een andere opstelling aanbieden. En ook enkele oude ambachten zijn aanwezig om de bezoekers te vermaken met hun kunsten van de ambten van weleer.

Net als voorgaande jaren is een kleedjesmarkt aanwezig, waar inwoners uit Elspeet hun overtollige waren aan de man kunnen brengen. Hier kunt u tegen een zeer schappelijke prijs eigenaar worden van iets dat u al lang had willen kopen. Vanaf 13:00 uur is deze toegankelijk en zal op grasveld en de parkeerplaats voor het Kerkerf worden uitgezet. Als je hier aan deel wilt nemen, kun je je aanmelden bij Vlijm Auto’s en Fietsen. De inschrijvingskosten bedragen € 5,00 en deze dienen bij inschrijving te worden voldaan. De plaatsen van ongeveer 4 bij 4 meter worden door de organisatie toegewezen op basis van de inschrijvingen. Let er wel op dat de bereikbaarheid met een auto beperkt is.

 

De Staverdenseweg is deze dagen tussen 09:00 en 23:00 afgesloten tussen de Nunspeterweg en de Gerrit Mouwweg. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

 

Bekijk hier de bijlage: poster-dienstregeling-2016-elspeet-vierhouten
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio