29 Juli 2017 | Veluwse Boekenmarkt

Plaats: Schapendrift, Elspeet

Tijd: 10:00 - 16:00

Reeds meer dan 20 jaar wordt de Schapendrift 4 zaterdagen veranderd in een waar boeken eldorado. Deze markten die traditioneel in de zomerweken plaatsvinden genieten grote bekendheid bij zowel de plaatselijke bevolking als bij toeristen. 

Diverse standhouders uit heel Nederland komen deze dagen hun waar aan de man brengen. Het aanbod varieert van kinderboeken, romans en topografische boeken.  Maar ook vindt u hier hedendaagse theologische boeken tot zeer oude werken.  Naast deze boeken kunt u er ook oorlogs-, luchtvaart-  en prentenboeken vinden. Zoekt u een vakantieboek voor een kleine prijs? Ook die vind u daar!  Kortom de markt  voor de lezer en verzamelaar.

Dit jaar is de boekbinder ook weer van de partij. Heeft u kapotte boeken of jaargangen die u (opnieuw) in wilt laten binden? Vraag vrijblijvend prijsopgaaf bij deze standhouder. 

Zoekt u geen boek maar bijv. een ansichtkaart van uw dorp of stad, dan kunt u die waarschijnlijk hier ook vinden. Wilt u weten wat een oude Bijbel of boek waard is? Diverse standhouders kunnen u dat haarfijn vertellen.

De boekenmarkt is voor het publiek toegankelijk van 10.00 tot 16.00 uur.  Voor meer informatie of voor de verkoop van uw overtollige boeken kunt u contact opnemen met van der Wal boeken. Tel 0184-684808 of cvdwal@kliksafe.nl.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio