25 Mei 2019 | Open dag Brandweer Elspeet

Plaats: Kazerne Vierhouterweg

Tijd: 10:00 - 15:30

De hele dag zal in het teken staan van de brandweer als hulpverleningsorganisatie. Er zullen verschillende demonstraties plaatsvinden die de inwoners van Elspeet e.o. een beter beeld zullen geven bij de werkzaamheden die tot het brandweertakenpakket behoren. De demonstraties zullen betrekking hebben op brand, hulpverlening en de verschillende voertuigen die door de brandweer worden ingezet. De Brandweer in Elspeet geeft demonstraties over vlam in de pan, gasexplosie en tot slot wordt er een spectaculaire actie uitgevoerd als afsluiting. Voor de brandweer is het niet alleen een “open dag”, maar ook een mogelijkheid om de inwoners van Elspeet bewuster te laten worden op hun veiligheid binnenshuis en zaken die ertoe doen de risico’s tot een minimum te beperken. 

Bekijk hier de bijlage: 20190525 Open dag Brandweer
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio