6 Juli 2019 | Schaapscheerdersfeest Elspeet

Plaats: Schaapskooi, Stakenbergweg

Tijd: 10:00 - 16:00

Zaterdag 6 juli worden de schapen van de Elspeetse schaapskudde weer verlost van hun warme jassen, en dat is een feestje waard! De hele dag is bij de schaapskooi te zien hoe de schapen geschoren worden. Er zijn gezellige kraampjes met allerlei informatie en is er een grote markt waar van alles te koop is. Het Schaapscheerdersfeest wordt veel bezocht door families met kinderen en mensen uit de omgeving. De zeer gevarieerde markt duurt van 10.00-16.00 uur. Door het landelijke karakter van het Schaapscheerdersfeest is de sfeer relaxed en zijn bezoekers echt een gezellig dagje uit. Lijkt het jou leuk om hier je producten te verkopen? Meld je dan snel aan!

Aanmelden kan op de site van Nunspeet uit de Kunst.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio