7 December 2018 | WinterLicht 2018 | Kerstmarkt

Plaats: centrum Elspeet

Tijdens WinterLicht 2018 zal er op vrijdag 7 december opnieuw een gezellige kerstmarkt georganiseerd worden, dit jaar indien mogelijk op de geheel vernieuwde ‘Brink’, in ons dorp. Deze kerstmarkt zal omhuld worden met allerlei sfeervolle en gezellige activiteiten voor jong én oud. Er zal een podium ingericht worden waar luisteraars onder het genot van glühwijn en/of chocolademelk kunnen genieten van een mooi kerstrepertoire, opgevoerd door Elspeetse (zang)verenigingen. Er worden leuke kinderactiviteiten georganiseerd, en uiteraard mag deze avond ook een huifkar/arreslee niet ontbreken. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

 

Later volgt nog meer informatie.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio