15 Juni 2018 | Opening Brink met dorpsbarbecue

Plaats: De Brink

Tijd: vanaf 17:00

Ondernemend Elspeet heeft, na overleg met de Gemeente Nunspeet, besloten de feestelijke opening van de nieuwe Brink te plannen op vrijdag 15 juni. Gezamelijk met de inwoners, ondernemers en gemeente wordt dan stilgestaan bij de metamorfose die het dorpscentrum heeft ondergaan.

De officiële opening is om 19.00 uur door wethouder Leen van der Maas. De dorpsbarbecue start al rond 17.00 uur. Deze avond wordt met muntjes gewerkt door de aanwezige horeca en deze zijn ter plaatse te verkrijgen. Over de verdere invulling wordt nog druk overlegd maar zet vrijdag 15 juni alvast in uw agenda.

De kinderen op de basisscholen en de peuterspeelzaal in Elspeet krijgen een bon voor een gratis ijsje af te halen bij ijssaleon De Brink. Kinderen die niet in Elspeet op school zitten kunnen een bon ophalen bij de muntverkoop op de Brink deze avond.

Bekijk hier de bijlage: De Brink openingsfeest
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio