10 Juni 2017 | Grote rommelmarkt in en om Oranjehof

Tijd: 09:00 - 14:00

Grote rommelmarkt in en om Oranjehof

Op zaterdag 10 juni wordt de jaarlijkse grote rommelmarkt gehouden in en om Oranjehof. Er is van alles te koop: meubels, woondecoratie, binnen- en buitenplanten, boeken, allerhande artikelen en nog veel meer. De inwendige mens wordt zeker niet vergeten: zo kunt u bij ons terecht voor o.a. koffie met appelgebak, knakworst, advocaat, broodje haring, broodje kip piri-piri, broodje hamburger, zelfgemaakte melkmoes (op bestelling) en pannenkoeken, dus u kunt uw maaltijd thuis gerust overslaan! Om 13.00 uur begint de verkoop bij opbod. De rommelmarkt start om 10.00 uur en zal om 14.00 uur worden afgesloten.

Bekijk hier de bijlage: Affiche Rommelmarkt 2017
Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio