17 April 2017 | Autopuzzelrit ten behoeve van Stichting Ontmoeting

Plaats: Kerkgebouw van de Ger. Gem., Nachtegaalweg 11, 8075 AW Elspeet.

Tijd: 13:30

Op Tweede Paasdag (17 april) hoopt comité Nunspeet van stichting Ontmoeting haar jaarlijkse autopuzzelrit te organiseren.

Gedreven door christelijke naastenliefde biedt Ontmoeting met vrijwilligers en professionals steun aan kwetsbare mensen die zijn vastgelopen. Mensen met sociale, psychische en financiële problemen, ex-gedetineerden, zwerfjongeren, dak- en thuislozen en multiprobleemgezinnen wordt steun geboden, zodat ze weer hun stap in de goede richting kunnen zetten.


Dit gebeurt vanuit verschillende locaties in heel Nederland, o.a. in Harderwijk met een inloop en activiteitencentrum en in Epe met een woon-werkcentrum voor ex-gedetineerden.

Starten van de puzzelrit is mogelijk tussen 13.30 en 14.30 uur bij Huize Norel van Stichting Ontmoeting, Heerderweg 49, 8161 BL Epe en bij het kerkgebouw van de Ger. Gem., Nachtegaalweg 11, 8075 AW Elspeet. De inschrijfkosten zijn € 9,00 per auto. Onderweg kunt u koffie, fris en iets erbij kopen. Ook zijn er verkooptafels met kaarten, houten producten etc. Tussen 13.30 en 16.30 geven cliënten van Huize Norel een rondleiding. 

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio