25 Maart 2017 | Schapendriftrun

Plaats: Schapendrift te Elspeet

Tijd: 09:00

De Schapendriftrun is een initiatief van een aantal sporters uit Elspeet, die elkaar regelmatig treffen bij diverse sportclubs en sportevenementen, zoals de Nunspeetse Keiler. Het idee om in Elspeet weer een professioneel hardloopevenement te organiseren leeft bij diverse mensen al vele jaren. De deelname van een van de sporters aan de Muskathlon is de aanleiding om de Schapendriftrun in 2017 voor het eerst te organiseren. De organisatoren hopen dat het een succes wordt en er nog vele edities mogen volgen.

De eerste editie wordt georganiseerd op zaterdag 25 maart 2017. De volgende onderdelen staan op het programma van de Schapendriftrun:

 

09:00 uur: Wandeltocht 1½ uur met gids  

10:00 uur: Hardlopen 3½ km (startersparcours clinicdeelnemers)

10:00 uur: Hardlopen 5 km        

10:40 uur: Kidsrun 1 km

11:00 uur: Hardlopen 10 km

 

De organisatie wordt gesteund door leden van Tennisvereniging Elspeet, IJsclub Elspeet, EHBO vereniging Elspeet, leden keilerteams Buro Holdijk en Wieberdink. Meer informatie is te vinden op www.schapendriftrun.nl

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio