16 September 2017 | Oud ijzeractie Elspeets Fanfare Korps

Plaats: stakenbergweg 149, Elspeet

Tijd: 09:00 tot 13:00

Het actiecomité van Elspeets Fanfare korps organiseert op zaterdag 16 september hun jaarlijkse oud ijzeractie. Wie oud ijzer, rvs, koper, lood of aluminium heeft en dit niet meer gebruikt wordt verzocht dit te melden, zodat de organisatie het op kan komen halen. Bel naar 0636577599 of stuur een e-mail naar actiecomite@elspeetsfanfare.nl

Wij komen het oudijzer en andere metalen zoals aluminium, koper , lood, zink en r.v.s weer graag bij u ophalen. Wat voor u van weinig waarde is, is voor ons een belangrijke bijdrage voor de verenigingskas. Koelkasten, diepvriezers en olievaten mogen we i.v.m. milieu voorschriften niet meenemen. Deze spullen kunt u echter bij de gemeente inleveren.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw oudijzer nu alvast zelf te brengen. Het adres hiervoor is: Stakenbergweg 149 in Elspeet.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio