Het nieuws uit Elspeet

04
feb

Door samenwerking ontstaat het Rabo Woonevent

Door samenwerking tussen de Rabobank Noord Veluwe en Het Woonhuis is het Rabo Woonevent tot stand gekomen. Samen woonwensen realiseren. Het jaar is net begonnen. Tijd om heerlijk weg te dromen en nieuwe plannen te maken. Bijvoorbeeld over een (ander) huis. Welke woonwensen heeft u? Bent u op zoek naar een nieuwe woning of heeft u concrete verhuis- of verbouwplannen? Vaak blijft het bij dromen, maar sommige dromen zijn niet zo onbereikbaar als u denkt.

 

Welke woonwens u ook heeft, wij denken graag met u mee. We weten dat wonen veel meer is dan een hypotheek. Bezoek daarom het Rabo Woonevent op maandagavond 15 februari bij Het Woonhuis - een zeer inspirerende lifestyle woonwinkel- in Elspeet.

 

Naast adviseurs van Rabobank Noord Veluwe zijn lokale experts van Kok en Heijkamp Makelaars, Notariaat Pieltjes en Slim Solar Systems (zonne-energie) aanwezig om uw vragen te beantwoorden en inzicht te geven in uw persoonlijke mogelijkheden. Een stylist van Het Woonhuis geeft graag adviezen over het verkoop-klaar maken van uw woning. En in de winkel kunt u natuurlijk volop inspiratie opdoen voor de inrichting van uw (nieuwe) woning.

 

Wij zijn met het Rabo Woonevent te gast bij Het Woonhuis, Nunspeterweg 83 in Elspeet. U kunt parkeren voor de ingang van het pand.

 

Bent u erbij?

Ook in deze tijd kunt u uw woonwensen realiseren. Loop deze avond tussen 18.00 en 21.00 uur bij Het Woonhuis binnen. Aanmelden is niet nodig. Bezoekt u deze avond, dan maakt u ook nog eens kans op één van de 3 wooncheques ter waarde van 50 euro van Het Woonhuis.

 

Wij zien u graag op maandag 15 februari!

03
feb

Wedstrijd 'zeis meien in de weie' op Boer'ndag

De voorbereidingen voor de Boer'ndag 2016 worden opgestart. Dit jaar zal een nieuw element aan deze dag vol folklore worden toegevoegd: het maaien met de zeis. Of zoals het in Elspeet klinkt 'zeis meien in de weie' aldus Dirk van den Hardenberg. Hij vertelt zijn plannen hiervoor in een artikel dat deze week is verschenen in De Band (klik hier voor het artikel).

 

Mensen die interesse hebben voor deelname aan deze nieuwe attractie kunnen kontakt met Dirk opnemen (dvandenhardenberg@filternet.nl of via mobiel: 06 22339954).

01
feb

Geriater St. Jansdal informeert over dementie

D.V. maandagavond 8 februari a.s. is te gast bij  Oranjehof en verpleeghuis Norschoten klinisch geriater Dr. M.M.Zuidervaart, verbonden aan de geheugenpoli van het St. Jansdal ziekenhuis te Harderwijk.

Het thema zal zijn “vergeetachtigheid of dementie”.

Een heel herkenbare vraag. Wat zou er toch aan de hand zijn met mijn vader, met mijn moeder. Soms merk je niets, maar er zijn momenten, dat zij/hij erg in de war is.

En wat te doen als je dan de diagnose weet. Daarnaast wordt uitgelegd wat er op een geheugenpoli plaats vindt, als een oudere daar komt. Er is ook alle gelegenheid om uw vragen stellen over  bijvoorbeeld allerlei vormen van dagopvang, zorg thuis en hoe “wonen en dementie” in het verpleeghuis in Elspeet gerealiseerd kan worden.

Het programma begint om 19.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur in Oranjehof. Het adres is Gerrit Mouwweg 13 te Elspeet. Van harte welkom!

26
jan

Open Dag bij vernieuwde winkel van Van Den Hardenberg

Bij Van den Hardenberg zijn ze trots op hun vernieuwde winkel aan de Staverdenseweg 73 te Elspeet. Zaterdag 30 januari 2016 houden ze Open Dag zodat een ieder kan komen kijken wat het resultaat van de wekendurende verbouwing is geworden. Op deze dag hebben ze ook aantrekkelijke aanbiedingen. Kom gerust een kijkje nemen.

26
jan

Nunspeet uit de kunst

Als het aan de Stichting Nunspeet Kunstenaarsdorp ligt wordt dit het logo waarmee duizenden toeristen naar de gemeente Nunspeet worden gelokt. 

De Stichting presenteerde dinsdagavond in het gebouw van Prominent aan de Energieweg haar plannen om Nunspeet als toeristische gemeente nog duidelijker op de kaart te zetten. Er was verrassend veel belangstelling van ondernemers, politiek en anderen. Voorzitter Ronald Cleijssen: ,,Met de term Nunspeet Kunstenaarsdorp wordt eigenlijk voorbijgegaan aan wat de andere kernen voor moois te bieden hebben. Dat willen we hiermee rechtzetten”. Het afgelopen jaar is met meerdere partijen gewerkt aan nieuw elan en plannen uitgewerkt die uitnodigen om niet alleen naar de Veluwe te komen maar dan ook zeker de gemeente Nunspeet aandoen. ,,Meer bezoekers betekent meer bestedingen. Samen met de ondernemers en de gemeente moeten we aan de slag. Voorbeeld: als het lukt de 100.000 bezoekers die nu al jaarlijks komen één uur langer vast te houden levert dat al 1,6 miljoen inkomsten op. We hebben zoveel te bieden, dat moeten we uitdragen”. 

 

Ook burgemeester Van Hemmen riep de ondernemers op deze uitdaging aan te pakken. Er veel initiatieven gepresenteerd. Om enkele te noemen: een elektrische trein langs de kernen, (al €20.000 toegezegd door de Rabobank), een gratis magazine, opknappen van het Informatie Centrum (VVV), fietskunstroutes en meer. Dat kost geld en dus werden ondernemers uitgenodigd in te schrijven op een sponsorpakket ter waarde van € 1350,- 

 

De plannen werden enthousiast ontvangen en tot verrassing van het bestuur reageerden spontaan meer dan veertig ondernemers waarmee alvast een bedrag is toegezegd van meer dan € 50.000,- Als het enthousiasme blijft zoals deze avond zal ,Nunspeet uit de Kunst’ een succes worden.

21
jan

Een wagen vol verhalen in molen De Hoop

Bij molen De Hoop in Elspeet zijn onlangs opnamen gemaakt voor het tv programma 'een wagen vol verhalen' van Omroep Gelderland. Deze worden uitgezonden op maandag 25 januari 2016 om 18:20 en daarna ieder half uur de herhaling.

 

Zaterdag 30 januari wordt naar aanleiding van deze tv uitzending, een radio programma gemaakt en live uitgezonden door omroep Gelderland vanuit molen De Hoop in Elspeet. Tussen 10.00 en 13.00 uur komen de tv-deelnemers weer langs en doen hun verhaal. Iedereen is welkom om de molen te bezoeken deze dag.

 

Lees voor uitgebreide informatie het artikel in Nieuwsblad De Band of op de site van Veluws Nieuws het programma 'een wagen vol verhalen' kun je ook volgen via Facebook

18
jan

Vereniging Elspeetse Feesten organiseert vrijdag 29 januari een groot Darttoernooi!

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen?

Laat dat dan maar eens zien op het VELUWS OPEN 2016 wat georganiseerd wordt door VEF. Op vrijdag 29 januari 2016 wordt voor de eerste keer dit toernooi gehouden.

Na een aantal geslaagde feesten willen we nu een groot Darttoernooi opzetten waar 128  deelnemers aan mee kunnen doen. Aan het Darttoernooi kan iedereen deelnemen die darten als hobby heeft of voor de lol af en toe pijltjes gooit. Er wordt gespeeld op professionele dartbanen. De aanvang van het Darttoernooi is 17.30 uur, en start om 18.00 uur waarbij gespeeld wordt in poules van 4 personen.                     

Na de poulewedstrijden gaan de eerste 2 personen van elke poule door naar de winnaarsronde, de andere 2 naar de verliezersronde. Na een aantal rondes zal uiteindelijk de finale worden gespeeld tussen de 2 beste darters, waarna we weten wie zich een jaar lang de beste darter uit de regio mag noemen. 

Het inschrijfgeld voor het Darttoernooi bedraagt €10,00 welke voor aanvang van het toernooi moet worden voldaan. Er zijn mooie geldprijzen te winnen; het inschrijfgeld van alle deelnemers vormt de prijzenpot. Dus hoe meer deelnemers, hoe hoger het te winnen bedrag. Inschrijven voor het toernooi kan tot 24 januari via www.elspeetsefeesten.nl.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@elspeetsefeesten.nl.

09
jan

Prijsuitreiking van de Eindejaarsactie van Ondernemend Elspeet

Zaterdagmiddag 9 januari zijn de prijzen uitgereikt van de Eindejaarsactie die door de winkelierscommissie van Ondernemend Elspeet was georganiseerd in de maand december 2015.

 

De winnaars van de eerste 11 prijzen waren vooraf gebeld met de mededeling dat ze een prijs hadden gewonnen, maar niet welke, en het verzoek om deze middag naar het Kulturhus te komen. Daar kwamen ze allen binnen met enige spanning op het gezicht en vol verwachting. De winnaars van de overige prijzen waren ook aanwezig, maar zij wisten in ieder geval het nummer van hun prijs. Maar ook zij wisten nog niet wat ze gewonnen hadden. Die spanning bleef erin totdat Tiem van de Steeg het woord nam.

 

Na een kopje koffie met wat lekker ter geruststelling heette Tiem van de Steeg de aanwezigen allen hartelijk welkom. Op zijn geheel eigen wijze heeft Tiem vervolgens de aanwezigen onthuld welke prijzen ze hadden gewonnen. Voor de eerste elf prijswinnaars bestond de gewonnen prijs uit een aantal bonnen te besteden bij de winkeliers die deze actie hadden georganiseerd. De eerste prijs was een bedrag van maar liefst € 400 en is gewonnen door de familie Koetsier. De tweede prijs een bedrag van € 200 en is gewonnen door Gerrie Cools en Margreet vd Hoek ging ook met een bedrag van € 200 als de derde prijs huiswaarts. De prijswinnaars zijn gezamenlijk op de foto gegaan en hebben nog na zitten genieten onder het genot van een hapje en drankje.

 

Een overzicht van alle prijswinnaars is te vinden onder dit bericht.

Bekijk hier de bijlage: Affiche Prijswinnaars eindejaarsactie 2015
06
jan

Winnaars Eindejaarsactie 2015 zijn bekend

De maand december staat voor de Ondernemersvereniging Elspeet traditioneel in het teken van de Eindejaarsactie. Bij iedere besteding van minimaal € 10 was een stempel te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers en horecagelegenheden. Een volle stempelkaart kon tot en met 31 december 2015 worden ingeleverd, waarna op dinsdagavond 5 januari 2016 de winnende stempelkaarten zijn getrokken door Elly Knook van het politieteam Nunspeet.

De winnaars van de eerste 11 prijzen werden direct opgebeld met het verzoek of ze op zaterdagmiddag 9 januari in het Kulturhus willen komen voor de uitreiking. Voor hen blijft het nog even spannend welke prijs ze hebben gewonnen.

De overige prijswinnaars (nummer 12 tot en met 27) kunnen hun prijs ook afhalen in het Kulturhus op zaterdag 9 januari 2016 tussen 16:00 en 18:00. In het bestand onder dit bericht staan alle prijswinnaars. Kijk snel of u ook op de lijst voorkomt!

Bekijk hier de bijlage: Prijswinnaars eindejaarsactie 2015
04
jan

Prijsvraag actie Historisch Museum Elspeet succesvol verlopen

Woensdagmiddag 30 december 2015 zijn de prijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars van de Prijsvraag-actie ten bate van de verbouw van het Historisch Museum annex Toeristisch Informatiepunt annex Jongerenlokaal te Elspeet.

De avond daarvoor trok notaris Jan Stelwagen van Notariskantoor Ridderhof uit Vaassen de drie prijswinnaars onder toeziend oog van de dagelijks bestuursleden. Het bestuur van het Historisch Museum had Ronny en Esther van der Horst, eigenaren van de Plus supermarkt, bereid gevonden drie boodschappen-pakketten ter beschikking te stellen om zo via de prijsvraag-actie geld in te zamelen voor de verbouw van "Het Brandpunt", zoals de voormalige brandweerkazerne tegenwoordig wordt genoemd.

De vraagstelling op de prijsvraag-kaartjes was: Welke functies heeft het huidige gebouw "Het Brandpunt" in de loop der jaren gehad. De antwoorden die moesten worden ingevuld bleken niet voor iedereen zo gemakkelijk; zo waren van de 347 ingezonden kaartjes er 128 stuks goed ingevuld. Na de eerste regel in aflopende reeks van heden naar verleden moesten de vijf openstaande regels als volgt worden ingevuld: Brandweerkazerne (1975 - 2015) Gymnastieklokaal (1954 - 1975) Kleuterschool (1958 - 1965) Christelijke lagere-school (1947 - 1954) Openbare lagere-school (1876 - 1947).

Naast deze functies wisten nog veel inzenders dat de Duitsers aan het eind van de oorlog de lagere-school hadden gevorderd voor de opvang van krijgsgevangenen. Op veel kaartjes stond ook nog beschreven dat het als stemlokaal heeft gediend, en als EHBO instructielokaal. Ook waren veel inzenders van mening dat er nog een bibliotheek in heeft gezeten, maar dat wordt door de oudere Elspeters tegengesproken. Al met al kan het bestuur van Het Historisch Museum terug zien op een geslaagde actie.

De drie prijswinnaars waren: 1e prijs mevr. J. Hazebroek, 2e prijs mevrouw A. Westerbroek en de 3e prijs was voor mevrouw D. van der Zande, alle dames zijn woonachtig in Elspeet. Zij kregen uit handen van Pieter Vroegh van de Plus supermarkt een boodschappen pakket overhandigd ter waarde van respectievelijk € 125,-- € 100,-- en € 75,--

04
jan

Elspeet presenteert zich in toeristisch magazine To Inspire

VisitVeluwe is de organisatie die de Veluwe op de nationale en internationale kaart zet als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen. Dat doen we samen met de (toeristische) bedrijven en Veluwse gemeenten als partners.

Hoe doen we dat?

Centraal staat ons streven om bezoekers ‘de beste Veluwebeleving’ te bieden. Hiertoe zetten we diverse marketing/communicatiemiddelen in, waaronder:

  • visitveluwe.nl (Nederlands, Engels en Duits), die inzoomt op drie thema’s (Veluwe Culture, Veluwe Active en Veluwe Taste) en werkt met frisse beelden die vernieuwend, inspirerend en authentiek zijn.
  • sociale media, omdat persoonlijke verhalen en foto’s meer impact hebben dan objectieve beschrijvingen.
  • participatie in binnenlandse campagnes en beurzen, bijvoorbeeld de campagne ‘Gelderland levert je mooie streken…’ en NBTC/Holland City.
  • deelname aan beurzen en projecten gericht op buitenlandse bezoekers, bijvoorbeeld ‘Das Andere Holland’.
  • pers en publiciteit in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld een magazine en accommodatiegids.
  • online-kenniscentrum (Actieve Regio Ambassadeurs) dat (gratis) trainingen verzorgt op het gebied van gastvrijheid/gastheerschap en kennis van de regio
En daarnaast brengt VisitVeluw een toeristisch Magzine uit genaamd To Inspire. En in de recente uitgaven hiervan is ook Elspeet opgenomen. In de bijlage onder dit artikel kunt u deze bijdrage lezen.
Bekijk hier de bijlage: TO INSPIRE_Elspeet_02 201601
29
dec

Gezocht: Administratieve duizendpoot ter ondersteuning van het bestuur van Ondernemend Elspeet

Ter ondersteuning van het bestuur van Ondernemend Elspeet zijn we op zoek naar een persoon die het leuk vindt om verschillende administratieve en secretariele werkzaamheden uit te voeren. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van agenda’s en verslagen voor bestuursvergaderingen, beheren van inkomend post- en mailverkeer, actueel houden van de internetsite van de vereniging. Deze werkzaamheden kunnen naar eigen inzicht in de tijd worden uitgevoerd, uitgezonderd de bestuursvergaderingen. Deze vinden plaats op de eerste maandag van de maand. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is een vergoeding beschikbaar die in overleg wordt vastgesteld.

Weten jullie iemand die hier geschikt voor is en interesse in heeft? Laat het hem of haar weten! Interesse kan kenbaar gemaakt worden bij onze voorzitter Kees van den Bosch (06-30395385/cb@cashconsult.nl) en ook voor vragen omtrent de taakinvulling kan met hem kontakt worden opgenomen.

23
dec

Kerstfestijn voor jeugdige vluchtelingen op Landgoed Stakenberg

Vandaag is door Landgoed Stakenberg een kerstfestijn georganiseerd voor de minderjarige, gevluchte jongeren, die momenteel op de Paasheuvel in Vierhouten zijn ondergebracht.

De jongeren konden deelnemen aan een voetbalclinic, survival spel, SegWay tochtje, Klimmuur en Hollandse spelletjes.

Aansluitend kon de groep genieten van een 4-gangen kerstdiner.

Het was een enorm succes en graag bedanken we alle vrijwilligers en tevens de volgende bedrijven die gesponsord hebben:

NewShape Beauty & Wellness (Elspeet)
Bakker Piet (Elspeet)
Supermarkt PLUS (Elspeet)
5* Slager (Elspeet)
VV Elspeet 
VTS Tours (Nunspeet)
SegWay Veluwe (Ermelo)
Rabobank Noord Veluwe
AMCA Royal Caribian Cruises (Den Haag)
Set in Motion (Den Hoorn)

 

18
dec

Geslaagde Moonlightshopping en gelukkige prijswinnaar

Vrijdagavond was het bijzonder gezellig in Elspeet tijdens het Moonlightshopping georganiseerd door Ondernemend Elspeet. Bij veel ondernemers waren de deuren geopend voor het in grote getale aanwezige publiek. Op enkele plaatsen hadden diverse ondernemers zich verzameld waardoor gezellige 'marktpleintjes' waren ingericht. Bij de Plus Supermarkt reed zelfs een treintje over het terrein voor de kleine bezoekers en konden ze knutselen terwijl de ouders langs de marktkraampjes liepen om te proeven van de lekkere gerechten en dranken die hier verkrijgbaar waren. Op de Brink waren tenten neergezet waarin het gezellig vertoeven was. Ter muzikale omlijsting trok de fanfare en het slagwerkensemble met enkele muzikanten langs de deelnemers. Kijk hier voor een beeldimpressie.

Bezoekers die alle deelnemers bezochten konden een prijs winnen door bij de deelnemers een letter op te halen. Alle letters samen vormden het te raden woord: feestmaandactie. De deelnemers aan deze puzzel maakten kans op een dinerbon van € 75,- te besteden bij Restaurant Op de Brink. Aan het einde van de avond is de trekking direct verricht en bleek Rosanne van de Brink uit Uddel de gelukkige winnaar. Nadat ze was gebeld kwam ze direct haar prijs in ontvangst nemen.

Het weer zat enorm mee en daardoor kwam ook veel bezoek op de been, wat ook deze uitvoering van het Moonlightshopping tot een geslaagd evenement heeft gemaakt. Elspeetse ondernemers hebben zich weer prima op de kaart gezet.

12
dec

Kerstpostactie Stéphanos

Ook dit jaar wil de werkgroep Stéphanos Nunspeet/Elspeet weer de kerstpost voor u bezorgen. Zij bezorgen uw kaarten in de volgende plaatsen: Elspeet, Uddel, Meerveld (De Beek, Paleisweg, Koningsweg) Putten, Garderen, Nieuw Milligen, Speuld, Staverden, Leuvenum en Ermelo. U hoeft geen postzegels te plakken, zij zorgen voor de verzending. U betaalt € 0,45 per kaart, dat is beduidend minder dan een kerstpostzegel. U kunt uw kaarten samen met het geld (graag gepast) inleveren bij de volgende adressen: Installatiebedrijf Spelt; Jensa; van den Hardenberg; het Bloemenhuus en in Nunspeet bij Marja den Boer, Kuntzestraat 1. We hopen de kaarten dan te sorteren op d.v. donderdagmorgen 17 december en dinsdagmiddag 22 december. Denkt u ook nog aan onze prachtige kerstfotokaarten die te koop zijn bij JENSA. Ze kosten € 0,75 per stuk, 10 voor € 7,00 en 20 voor € 12,50. De leden van werkgroep Stéphanos hopen weer op een goede actie voor onze naaste in Malawi, doet u ook mee!

11
dec

Darttoernooi in Elspeet

Darters zijn welkom op het Veluws Open 2016, georganiseerd door VEF.

Op vrijdag 29 januari 2016 wordt voor de eerste keer dit toernooi gehouden. Er is ruimte voor 128 deelnemers. Er wordt gespeeld op professionele dartbanen. Deelnemers worden verwacht om 17.30 uur en om 18.00 uur beginnen de wedstrijden waarbij gespeeld wordt in poules van vier personen. Na de poulewedstrijden gaan de eerste twee darters van elke poule door naar de winnaarsronde. De andere twee naar de verliezersronde. Na een aantal ronden zal uiteindelijk de finale worden afgewerkt tussen de twee beste darters, waarna duidelijk is wie zich een jaar lang de beste darter uit de regio mag noemen.

Het inschrijfgeld voor het darttoernooi bedraagt 10 euro en dat dient men voor aanvang van het toernooi te betalen. Er zijn diverse geldprijzen te winnen; het inschrijfgeld van alle deelnemers vormt de prijzenpot. Dus hoe meer deelnemers, hoe hoger het te winnen bedrag.

Inschrijven voor het toernooi kan tot 24 januari via www.elspeetsefeesten.nl Voor meer informatie kan men een mail sturen naar info@elspeetsefeesten.nl. 

07
dec

Nieuwe kunstexpositie in conferentiehotel Mennorode

In het conferentiehotel Mennorode zijn van 11 december tot en met 5 april 2016 de kunstwerken van Catrien Dirkmaat en de masterclass van Kunstacademie Friesland te bewonderen. De tentoonstelling is vrij toegankelijk en de geëxposeerde werken zijn te koop.

De kunstwerken van de nieuwe expositie hangen verspreid in de gangen van het hotel: bij binnenkomst ontvangen bezoekers een informatiefolder met de route en een overzicht van alle werken. Het bezoeken van de tentoonstelling kan van maandag t/m zondag. Voor de openingstijden in het weekend is het raadzaam van tevoren telefonisch te informeren bij de receptie van Mennorode (0577-498 111).

Natuur als inspiratiebron

Een van de exposanten is Catrien Dirkmaat. Zij schildert grootformaat schilderijen die zijn geïnspireerd door de natuur. Haar karakteristieke bloemvormen -een steeds terugkerend element- zijn vrij, abstract en gelaagd. De beeldend kunstenaar werkt met plamuur- en palletmessen en gebruikt zowel olie- als acrylverf. Opvallend aan haar kunstwerken zijn de verrassende kleurcombinaties en de sterke dynamiek. Ze schildert vaak op muziek en dat is goed terug te zien.

Kunstacademie Friesland

Het andere deel van de expositie bestaat uit werken van de masterclass van de Kunstacademie Friesland. Die masterclass is voor mensen die verder willen in hun ontwikkeling als kunstenaar. In de masterclass kregen de inmiddels afgestudeerde studenten inspirerende lessen en lezingen van verschillende kunstenaars. Ook leerden ze werken vanuit verschillende invalshoeken en met diverse materialen. Met een groep van negen studenten die allen hun eigen werkwijze hebben, levert dat een verscheidenheid aan kunstwerken op.

Conferentiehotel Mennorode, Apeldoornseweg 185, 8075 RJ Elspeet, www.mennorode.nl

01
dec

Decembermaand = Actiemaand

De laatste maand van het jaar is traditiegetrouw de actiemaand bij de detailhandel in Elspeet.

Bij besteding bij de deelnemers ontvangt u stempels en met een volle stempelkaart maakt u kans op een van de leuke prijzen die te winnen zijn. Houdt de posters in de gaten die vanaf 1 december bij de deelnemers op de deur of het raam ophangen.

De stempels worden verstrekt tot en met 31 december. Hoe meer u besteedt bij de elspeetse detailhandel, hoe meer kans u maakt!

De deelnemers zijn:

Drogisterij de BrinkAutorijschool Johan SchoutenOptiekhuys Elspeet
Haardenhuijs BuddingInstallatiebedrijf Spelt BVStoffer Auto's en Fietsen
Restaurant ’t EdelhertJensa ModeOp de Brink
Van den HardenbergFa Van de Steeg VleeshouwerijMolen de Hoop Elspeet
VVV-Streekwinkel 'De Kleine Heivlinder'Verhoef Mechanisatie’t Bloemenhuus
Handelsonderneming In ’t VeenVlijm Auto's en FietsenCadeau en Zo
Restaurant Oud Veluwsch EethuisSlagerij De Weerd 
Bakker Piet’t Woonhuis 
Plus van de Horst BVWesterbroek Glas- en Schilderwerken 
Eethuis De Posthoorn  


26
nov

Elspeets Mannen Ensemble presenteert nieuwe CD

Beste zangliefhebber,

Donderdag 15 en vrijdag 16 oktober heeft het Elspeets Mannen Ensemble een nieuwe cd opgenomen in de Sint Maartenskerk te Tiel. Deze cd met als titel “ ’k Blijf Hem prijzen in mijn lied” zal eind november uitkomen.In de voorverkoop (tot 5 december) is deze te bestellen voor € 15,00 (exclusief € 2,50 verzendkosten, in Elspeet wordt deze zonder meerkosten thuis afgeleverd). Vanaf 5 december wordt de verkoopprijs van de cd € 17,50.

Voor verdere informatie en bestellen kunt u terecht op onze website:

www.elspeetsmannenensemble.nl/

19
nov

Wintergroen Elspeet

Het centrum van Elspeet is weer klaargemaakt voor de winter door Hoveniersbedrijf Stip. Het groen rondom het VVV-kantoor is weer gesnoeid. Tevens is het onkruid verwijderd en is het blad opgeruimd. Binnenkort volgt nog een laatste bladruimronde.

Ook de bakken bij het VVV kantoor zijn weer opgevuld met beplanting voor de winter. Winterheide in combinatie met violen zorgt voor een kleurrijke en groene uitstraling voor de winterperiode. Ook de bloembak op De Brink in Elspeet is voorzien van nieuwe beplanting. Het groen kan de winter in!

Het mooi en kleurrijk houden van het groen in het centrum van Elspeet is een project van Elspeet Vitaal. Ondernemers en vereniging zorgen op deze manier voor een aantrekkelijk dorp!

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio