bedrijven
 
 
 
 
 
 
Home  »  Bedrijven  »  Bedrijven  »  Hoveniersbedrijf Stip
 
 

Hoveniersbedrijf Stip

Besteedt zorg aan uw tuin!

Genieten van alles wat groeit en bloeit. Dat is waarvoor een tuin is bedoeld. Zonder zorgen, ieder seizoen opnieuw, het hele jaar door! Hoveniersbedrijf Stip uit Elspeet laat u genieten, uw tuinzorgen nemen wij graag van u over.

 Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden voor een echte partner. Wij zijn daarom graag uw partner bij het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin. Hoogstaande kwaliteit en vakmanschap gebaseerd op een goede organisatie is hierbij ons doel. Met als drijfveer het rentmeesterschap voor mens, plant en milieu. Zo wil Hoveniersbedrijf Stip ook uw partner zijn.

 
 
Contactgegevens
 
adresgegevens Staverdenseweg 45, 8075AP Elspeet - Google Maps
tel. 0577-491851  |  e-mail. bertus@hoveniersbedrijfstip.nl  |  web. www.hoveniersbedrijfstip.nl
 
 
 

Activiteiten

27 nov

Netwerkbijeenkomst ondernemers uit Elspeet en Uddel

Tijdens deze netwerkbijeenkomst ontmoeten de ondernemers van Elspeet en Uddel elkaar. Een unieke kans voor een wake-up-call. Een trendwatcher Fountainheads spiegelt de aanwezigen de ontwikkelingen voor die gaande en ook aanstaande zijn.

 
03 dec

Eindejaarsgeschenkenmarkt

Verschillende ondernemingen uit Elspeet bieden hun medewerkers aan om zelf hun eindejaarsgeschenk bij elkaar te verzamelen. Hiervoor zijn diverse elspeetse winkeliers aanwezig met verschillende producten om een mooie geschenk bij elkaar te verzamelen.

 
11 dec

Moonlightshopping

Deze avond wordt weer de bekende Moonlightshopping georganiseerd door de winkelierscommissie van Ondernemend Elspeet.

 
 
 
 

Actueel