bedrijven
 
 
 
 
 
 
Home  »  Bedrijven  »  Bedrijven  »  Hoveniersbedrijf Stip
 
 

Hoveniersbedrijf Stip

Besteedt zorg aan uw tuin!

Genieten van alles wat groeit en bloeit. Dat is waarvoor een tuin is bedoeld. Zonder zorgen, ieder seizoen opnieuw, het hele jaar door! Hoveniersbedrijf Stip uit Elspeet laat u genieten, uw tuinzorgen nemen wij graag van u over.

 Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden voor een echte partner. Wij zijn daarom graag uw partner bij het aanleggen, renoveren en onderhouden van uw tuin. Hoogstaande kwaliteit en vakmanschap gebaseerd op een goede organisatie is hierbij ons doel. Met als drijfveer het rentmeesterschap voor mens, plant en milieu. Zo wil Hoveniersbedrijf Stip ook uw partner zijn.

 
 
Contactgegevens
 
adresgegevens Staverdenseweg 45, 8075AP Elspeet - Google Maps
tel. 0577-491851  |  e-mail. bertus@hoveniersbedrijfstip.nl  |  web. www.hoveniersbedrijfstip.nl
 
 
 

Activiteiten

28 mar

Open Bedrijven Dag

De 11e editie van dit jaarlijks terugkerend evenement.De ondernemers pakken wederom groots uit.Deze dag stellen verschillende bedrijven binnen Elspeet de deuren open om eens een kijkje achter de schermen te kunnen nemen. Vanzelfsprekend zijn er aantrekkelijke aanbiedingen.

 
13 apr

Business Event Gemeente Nunspeet

De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen om de derde editie van het Business Event gemeente Nunspeet, wat gaat plaatsvinden op 13 april 2015 in de Veluvine , tot in de puntjes voor te bereiden. Het Business Event gemeente Nunspeet biedt een podium aan ondernemers en bedrijven die zich weten te onderscheiden op basis van expansie, innovatie, duurzaamheid of bijvoorbeeld maatschappelijke betrokkenheid. Hardwerkende ondernemers die het verdienen om in de schijnwerpers te worden gezet. Nadere informatie is te vinden op www.nbe.nu

 
 
 
 

Actueel