Het nieuws uit Elspeet

13
mar

Zaterdag 18 maart Voorjaarsmarkt bij de Oranjehof

Zaterdag organiseert Oranjehof een gezellige voorjaarsmarkt met voor elk wat wils:

- Snoepkraam, advocaat
- Koffie/ verschillende etenswaren
- Boeken, kaarten, bloemen
- Stoffen, zelfgemaakte artikelen
- Jemako, Aloë Vera, de Zorgschuur
- Huldiging van de jubilerende vrijwilligers
- …… en nog veel meer!

De voorjaarsmarkt is van 10:00 tot 12:45 en u bent allen van harte welkom!

Bekijk hier de bijlage: 2017-03-18 Voorjaarsmarkt Oranjehof
27
feb

Voorjaarsconcert van Elspeets Fanfare Korps

Het bestuur van het Elspeets Fanfare Korps nodigt belangstellenden van harte uit voor het jaarlijkse Voorjaarsconcert van  Elspeets Fanfare Korps. Deze zal gehouden worden op zaterdag 4 maart 2017  in ’t Kulturhus Elspeet, Nachtegaalweg 2. De aanvang van het concert is 19.30 uur De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Tijdens dit concert zal het Fanfare Orkest en het A-Slagwerkensemble u weer een  gevarieerd programma presenteren. Het is het laatste concert met Erik van de Kolk als dirigent van het Fanfare Orkest, een bijzondere avond dus voor hen. Het A-Slagwerkensemble staat o.l.v. Wibrand van Norel. Zij lichten al een klein tipje van de sluier op van hun WMC programma. Het belooft dus weer een geweldige avond te worden vol blaas- en slagwerkspektakel die u niet mag missen.

 

25
feb

Informatieavond maandag 27 februari: Huren, wonen en zorg in Elspeet

Laat u informeren over de toewijzing van huurwoningen in Elspeet op maandag 27 februari!

Er leven  in Elspeet veel vragen  over “hoe het nu zit met de huurwoningen”. Wie komt er nu wel of niet nog in aanmerking voor een huurwoning, een zorgappartement of een verpleegappartement. Want ook zelfs voor de laatste categorie appartementen gelden sinds kort nieuwe regels.

Oranjehof krijgt veel vragen.  En de vragen blijven komen.  Dat is de reden waarom  Oranjehof een speciale avond organiseert voor de burgers van Elspeet waarbij  dit  onderwerp uitvoerig aan de orde komt en alle vragen die hierover gaan, gesteld kunnen worden. Wat zijn de landelijke regels, wat wordt er gezegd over inkomen en toewijzing van een huurwoning, hoe hoog, c.q. laag mag en moet een inkomen zijn, etc.

Oranjehof heeft voor deze avond uitgenodigd Omnia Wonen, Norschoten, en de gemeente Nunspeet.  Omnia Wonen zal informatie geven over de nieuwe wijze van toewijzing.  Wat zijn de regels en wat betekent dit voor het kunnen huren van een huurwoning en een zorgappartement.  Norschoten  zal vervolgens aansluiten met de informatie over het huren en de zorg van een verpleegappartement in Elspeet.  Ook op deze avond aanwezig zijn de beide wethouders Groothuis en Van den Berg. Dit vanwege hun betrokkenheid  en zorg  over wonen en zorg in Elspeet. Het programma start met informatie vanuit Omnia Wonen en Norschoten. Na de pauze is er een forum,  waarin zitting hebben een medewerker van Omnia Wonen, een medewerker van verpleeghuis Norschoten en de wethouders Groothuis en Van de Berg.

Oranjehof nodigt  de burgers in Elspeet, die hierover meer willen weten, hartelijk uit om zich op deze avond  te laten informeren. De avond wordt gehouden in Oranjehof, inloop met koffie & thee vanaf 19.30 uur, het programma begint om 19.45 uur.

10
feb

Organisatie 112beurs doneert aan Veluwse Wens Ambulance

De organisatie van de 112beurs heeft donderdagavond twee honderd euro gedoneerd aan de Veluwse Wens Ambulance. Organisatoren Kees Verwijs en Melvin Bakker besloten om vorig jaar november een 112 beurs te organiseren. De opbrengst wilden zij schenken aan een goed doel. Melvin en Kees dragen de stichting Veluwse Wens Ambulance een warm hart toe en besloten om een donatie te doen aan deze stichting. Voor het vervullen van die ene wens kan namelijk de inzet van een wensambulance zo belangrijk zijn! Vanuit die gedachte probeert Stichting Veluwse Wens Ambulance iets te betekenen voor de mensen die in hun (pré)terminale fase van hun leven zijn of door hun chronische ziekte afhankelijk zijn van liggend vervoer.


Op de foto's staan de organisatoren van de 112beurs Melvin Bakker en Kees Verwijs en zij overhandigen 200 euro aan Ad van der Weijden en Jurian Mensink van de Veluwse Wens Ambulance.

 

Editie 2017

De organisatie van de 112beurs heeft besloten om een tweede editie van de 112beurs te organiseren in Elspeet. Deze zal plaats vinden op 14 oktober in en rondom het Kulturhus in Elspeet. Meer info over de beurs is te vinden op www.112beurs.nl

30
jan

Toneelgroep Elspeet geeft voorstelling "Gebonden groentesoep met ballen"

Vrijdag 17 maart en zaterdag 18 maart geeft de Toneelgroep haar voorstelling. Het is een klucht in 2 bedrijven, dat gespeeld wordt door 7 inwoners van Elspeet.

Janna en Aagje Krol, twee boerendochters op gevorderde leeftijd bewonen nog het ouderlijk huis. Boeren doen ze niet meer. De varkensstal staat leeg en het kippenhok is jaren geleden al verbouwd tot vakantiewoning. De opbrengst daarvan geeft hun een financieel steuntje in de rug. Zo leven ze vredig naar hun oude dag toe. Nou ja, vredig…zo af en toe slaat de vlam in de pan.

De klucht wordt gespeeld in het Kulturhus van Elspeet, aan de Nachtegaalweg 2. Aanvangstijden van de voorstelling zijn op vrijdag 17 maart om 20.30h en zaterdag 18 maart om 20.00h. De zaal is een half uur van te voren open (leeftijd vanaf 11 jaar, programma duurt tot ongeveer 22.30 incl. verloting). Kaarten kosten 8.oo euro (inclusief 1 consumptiebon) en zijn vooraf te reserveren via facebook of bij Carla Pluim bel/app/sms 06-33434313 en bij entree. Na de voorstelling wordt er een verloting gehouden, waarbij u mooie prijzen kunt winnen.

De toneelgroep nodigt u van harte uit deze leuke voorstelling bij te wonen en belooft u een gezellige avond!

26
jan

Kidz in concert een groot succes

Het jaarlijkse jeugdconcert vond zaterdag plaats in 't Kulturhus Elspeet. De jeugd van beide afdelingen van de vereniging hadden weer een mooi programma om te laten horen aan het publiek. Het opleidingsorkest stond deze avond onder leiding van Anky van Rhee en Erik van de Kolk. Zij speelden een aantal mooie muziekstukken en openden de avond met 'They are coming', een lekker swingend begin van de avond. Uiteraard mocht een koraal natuurlijk niet ontbreken en waren er nog verschillende andere lekker in het gehoor liggende nummers waarin alle kwaliteiten van de spelers goed tot uiting kwamen.

 

PLEZIER Het B-Slagwerkensemble, voor het eerst onder leiding van hun nieuwe dirigent Ruben Maathuis had ook een mooi repertoire deze avond. 'Beatz for Pleasure' was hun openingswerk, een compositie van Wibrand van Norel die de afgelopen twintig jaren dit jeugdensemble heeft geleid. De naam zegt het al, beatz voor plezier en dat het met plezier werd gespeeld, dat lieten ze horen. Verder speelden zij 'Magnificent People' en onder andere bekende populaire nummers.

 

CULTUURKUST Deze avond traden ook verschillende leerlingen op die allen muziekles krijgen via Cultuurkust. Hierbij kwamen de diverse instrumenten voorbij die binnen de vereniging beschikbaar zijn.

 

MARIMBA Bijzonder daarbij was een complete marimbagroep van 12 nieuwe leerlingen die pas vanaf september les krijgen en met elkaar al een paar mooie partijtjes mochten laten horen.

 

Het opleidingsniveau verschilde van enkele weken tot al een aantal jaren les. Maar allen wisten, ondanks de wat aanwezige spanning, een prachtig stukje muziek te produceren! Ook werden de AMV lessen extra onder de aandacht gebracht door de coördinator muziek vanuit Cultuurkust. Vanaf 3 februari iedere vrijdagmiddag in het Kulturhus. De vereniging kijkt dan ook met trots terug op deze mooie en vooral muzikale avond.

 

Voor meer informatie en foto's kunnen belangstellenden terecht op de website van EFK.

26
jan

Nationale Voorleesdagen 2017 in de bibliotheek Elspeet

Tijdens de Nationale Voorleesdagen, van 25 t/m 4 februari, staat zoals de naam het al zegt, voorlezen centraal. Daarom organiseert Bibliotheek Noordwest Veluwe tijdens deze dagen een voorleesontbijt met de burgemeesters, een Meet & Greet met Kikker en een kleutervoorstelling ‘De Kleine Walvis’ in Ermelo en Nunspeet. Daarnaast worden tijdens de Nationale Voorleesdagen alle kinderen tot 6 jaar gratis als lid ingeschreven (dus geen inschrijfgeld)en ontvangen ze een cadeautas.

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen hebben als belangrijkste doelstelling het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De doelgroep zijn ouders van kinderen tussen ½ en 6 jaar, met het kind van 3 jaar oud dat een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf bezoekt als centrale middelpunt.

Prentenboek van het jaar

De Kleine Walvis, geschreven en geïllustreerd door Benji Davies , is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2017. Naast dit boek hebben Nederlandse jeugdbibliothecarissen negen andere prentenboeken gekozen uit het aanbod van 2016, die de Prentenboek Top Tien compleet maken. Tijdens De Nationale Voorleesdagen staan deze tien prentenboeken centraal.

Voorleesontbijt

Ook in 2017 komen de burgemeesters in de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe tijdens een voorleesontbijt op 25 januari voorlezen, om zo te laten zien dat ook zij voorlezen belangrijk vinden. In elke plaats is hiervoor een groep peuters/kleuters van een peuterspeelzaal en/of kinderdagverblijf uitgenodigd. Op woensdag 25 januari komt oud-teamassistent politie Elly Knook in Bibliotheek Nunspeet voorlezen aan groep 1 en 2 van de Franciscusschool. In Elspeet komt burgemeester Van de Weerd voorlezen aan groep 1-2 van de Da Costaschool.

Kleutervoorstelling De Kleine Walvis

Op zaterdag 28 januari en zaterdag 4 februari is er een kleutervoorstelling over het prentenboek van het jaar ‘De Kleine Walvis’. De voorstelling wordt gegeven door Sjors & Ruud theatermakers.
De voorstelling is speciaal geschikt voor kleuters en duurt 30 tot 40 minuten.
Toegangsprijs € 2,50 voor alle bezoekers.

 

  • Zaterdag 4 februari in Bibliotheek Ermelo om 15.15 uur
  • Zaterdag 28 januari in Bibliotheek Nunspeet om 15.15 uur

Kaarten te koop in de Bibliotheek Ermelo en Nunspeet en via kaartverkoop@bibliotheeknwveluwe.nl

Meet & Greet Kikker woensdag 25 januari

Op woensdag 25 januari kun je Kikker ontmoeten. Een echte Meet & Greet met Kikker!

Wanneer:

  • Bibliotheek Ermelo 13.45-14.30 uur
  • Bibliotheek Harderwijk 15.00-15.45 uur
  • Bibliotheek Nunspeet 11.15-12.00 uur
  • Bibliotheek Elspeet 9.45-10.30 uur
  • Bibliotheek Putten 12.30-13.15 uur
25
jan

Bosloop PLUS van de Horst geslaagd

De organiserende TV Elspeet kon met recht terugkijken op een geslaagde Plus van der Horst bosloop. Het aantal deelnemers steeg van zestig in het vorige jaar naar 139 deelnemers in deze editie. Wat de organisatie ook dik tevreden maakte was dat 43 enthousiaste vrijwilligers het loopfestijn vlekkeloos liet verlopen.

Bij de 'kids run' werd het podium gevuld met op 1 Bas Dijkgraaf op 2 Veroon Linders en op 3 Jarno Dijkgraaf.

Bij de 5 kilometer heren: 1 Melchior vd Pol in 18:52; 2 Maarten van Triest in 19:43; en op 3 zijn broer Gerwin van Triest in 20:35.

Dames 5 kilometer: 1 Ciska Jongens 21:20; 2 Corien vd Bijl 24:55; 3 Eveline Holdijk in 26:05.

Bij de 10 kilometer heren: 1 Jan -Willem Hagen in 39:25; 2 Gertjan Lohuis in 41:27; 3 Johan Pul in 42:23.

Bij de dames 10 kilometer: 1 Marit vd Broek in 43:49; 2 Kirsten Hartog in 46:57; 3 Sanne Mulder in 52:34.

Veel deelnemers waren erg tevreden over het parkoers en daarvoor mocht de organisatie diverse complimenten voor in ontvangst nemen. 


Kijk voor foto's en meer berichten op de facebookpagina van dit evenement.

25
jan

Mark Mulder beste in Koude Hoek Open

In het open toernooi bij dartvereniging De Koude Hoek in Elspeet namen 32 deelnemers het tegen elkaar op. Middels een poulesysteem werd een winnaarsronde en verliezerronde gespeeld. In de winnaarsronde won Mark Mulder van Adriaan Kok in de finale en Jan Jacobsen won van Bela van de Steeg (tevens hoogste finish 130) om de derde plaats. In de finale van de verliezersronde won Rijk de Ruiter van Marco Harderwijk en om de derde plaats won Corné Oudendorp van Eric Kroes. 

21
jan

Groot PJO-verkiezingsdebat 2017 in Elspeet

De campagnestrijd is weer losgebarsten; de Tweede Kamerverkiezing staat voor de deur. Niet alleen op het landelijk toneel wordt hier aandacht aan geschonken. Ook SGP-jongeren Elspeet wil zich er actief voor inzetten. Daarom organiseert zij op D.V. woensdag 15 februari het ‘Groot PJO-verkiezingsdebat 2017’.

Tijdens deze politieke avond hopen maar liefst zeven politieke jongerenorganisaties de strijd met elkaar aan te gaan. Naast de voorzitter van de landelijke SGPJ, Willem Pos, zullen vertegenwoordigers van de meeste partijen uit de Tweede Kamer aanwezig zijn, zoals de jongerenorganisaties van D66 (Jonge Democraten), DENK (Jongerenbeweging OPPOSITIE), de VVD (JOVD) en het CDA (CDJA). Er zal gedebatteerd worden over belangrijke thema’s die speerpunten vormen rondom de komende Tweede Kamerverkiezing in maart, zoals veiligheid en zorg. Kortom, een avond die je niet mag missen. Allen van harte welkom op deze veelbelovende debatavond!

Locatie: Eben-Haëzerschool, Apeldoornseweg 22 in Elspeet. Aanvang: 19.45 uur, inloop 19.30 uur.

21
jan

Koninklijke Onderscheiding tijdens korpsavond brandweer Elspeet

Op 20 januari 2017 heeft burgemeester Van de Weerd een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uitreikt aan de heer G. van de Zande ter gelegenheid zijn afscheid als vrijwilliger bij de brandweer gemeente Nunspeet, brandweerpost Elspeet. Per 1 januari nam de heer G. van de Zande eervol ontslag.

Van de Zande heeft zich gedurende de periode van 1990 tot heden als vrijwillig brandweerman uitermate maatschappelijk verdienstelijk ingezet voor de brandweerpost Elspeet in de gemeente Nunspeet. De heer Van de Zande is een zeer betrokken en enthousiaste vrijwilliger. Hij heeft in de loop der jaren meerdere diploma's en certificaten behaald en met veel inzet mensen in nood geholpen. Hij is begonnen als aspirant manschap. Op dit moment is hij aangesteld in de rang Brandmeester en vervult de rol van bevelvoerder. Daarnaast is hij oefenleider en leerwerkplekbegeleider. Ook was hij actief lid in het kader-bestuur van de personeelsvereniging en nam hij zeer actief deel aan de wedstrijdploeg. Daarnaast heeft hij zich actief ingezet bij de vaardigheidstoetsen van het ABWC en de laatste jaren trad hij daar regelmatig op als jurylid.

20
jan

Eerste Schapendriftrun in aantocht

De Schapendriftrun is een nieuw hardloopevenement voor Elspeet en wijde omgeving. De eerste editie vindt plaats op 25 maart en wordt vooraf gegaan door loopclinics waaraan iedere loper kan deelnemen. Dit alles wordt georganiseerd om het Muskathlon project van Elspeter Wichert Stoffer, die dit najaar voor Compassion een marathon gaat lopen in Indonesië, te ondersteunen.

Lees hier verder voor het hele artikel in Nieuwsbald De Band

09
jan

Gemeente Nunspeet stelt subsidie beschikbaar voor Bedrijvenstrip Elspeet

Voor onderzoek naar de realisering van een bedrijvenstrip in Elspeet stelt het Nunspeetse college van burgemeester en wethouders een subsidie van tienduizend euro beschikbaar.

De ondernemersvereniging Elspeet vindt het noodzakelijk een externe deskundige in te huren voor onderzoek naar onder meer de mogelijkheden een coöperatie op te richten ten behoeve van de ontwikkeling van de bedrijvenstrip. Volgens het college zijn er bijzondere omstandigheden om als stimulans een tegemoetkoming in de kosten te verlenen.

09
jan

Bewoners Feytahof Elspeet willen geen speelplaats voor eigen deur

De speelplaats aan de Feytahof in Elspeet wordt weggehaald door de gemeente Nunspeet. Dat is besloten door het college van burgemeester en wethouders. De speelplaats was aangelegd zonder de benodigde vergunning. Voor een omwonende was dit reden het college te verzoeken handhavend op te treden. Er werd veel overlast en hinder ervaren. Onderzocht is nog of de speelplaats kon worden verplaatst naar een andere locatie in het woonwijkje. De speelplaats voorziet namelijk wel duidelijk in een behoefte maar geen van de bewoners wil het voor de eigen deur. De vrijkomende strook grond wordt ingeplant met bomen en heesters.

07
jan

Autobedrijf Franken blij in de dorpskern

De dorpskern van Elspeet is opnieuw een mooi gebouw rijker. De showroom bij autobedrijf Franken Elspeet werd totaal vernieuwd. Met deze nieuwe uitstraling zijn Adrie en Coby Franken, samen met alle medewerkers klaar voor de toekomst. Onlangs werd voor het personeel de ingebruikneming van de nieuwe showroom en tegelijk ook het 25-jarig jubileum van het autobedrijf gevierd. De officiële opening laat nog even op zich wachten, maar in tussentijd wil autobedrijf Franken zijn klantenkring wel weer goed bedienen met diverse aanbiedingen.

Lees hier het volledige artikel uit Nieuwsblad De Band.

07
jan

Nieuws van werkgroep Stephanos Elspeet

Allereerst willen wij u als werkgroep al het nodige toewensen voor het jaar 2017.

De kerstpostactie in december heeft opgebracht € 750.00, allen die hieraan hebben meegewerkt heel hartelijk dank. De volgende actie komt er ook al weer aan. Op D.V. zaterdag 21 januari hopen wij weer onze erwtensoep actie te houden. We verkopen dan overheerlijke erwtensoep, bruine bonensoep, gehaktballen en rookworsten, dit alles van slagerij van Rhee uit Uddel. Ook hebben wij weer onze bekende fotokaarten en hebben wij de nieuwe vertel-CD te koop. Dit jaar staan wij op 2 plaatsen met een kraam, nl. op de Brink en bij de Plus supermarkt. Dit alles voor onze kinderen in Malawi en Zambia.

 

Ook attenderen wij u vast op de kinderzangavond van D.V. 11 februari in de Dorpskerk van Elspeet. Hieraan werken mee het Jeugdkoor ‘Het Kleinood’  uit Beekbergen en kinderkoor ‘De Nachtegaaltjes’ uit Elspeet. Meditatie wordt deze avond verzorgd door ds. M. van Kooten en het zendingsverhaal zal verteld worden door Willemien van de Ridder uit Uddel. Zij hoopt binnenkort uitgezonden te worden als veldwerker voor Stephanos. Allen hartelijk welkom

05
jan

'Ondernemen in Elspeet kan prima'

Ondernemers Vereniging Elspeet heeft eind oktober afscheid genomen van haar voorzitter, Kees van den Bosch. Tijd voor een terugblik met hem over zijn mooie, maar ook zeer intensieve periode in deze functie.

In Nieuwsblad De Band is daarvoor een prachtig artikel verschenen van de hand van Eric Kroes. Lees het hier

02
jan

Vanaf januari ook in Elspeet nieuwe cursussen en workshops bij Cultuurkust

Voor iedereen die het nieuwe jaar goed wil beginnen, biedt Cultuurkust voor zowel kinderen als volwassenen weer volop nieuwe cursussen en workshops.

In Harderwijk staan nieuwe danscursussen in De Bogen, Drielanden, gepland. Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen daar les nemen in Kinderdans, Jazz en Showdans of Streetdance en Hiphop. Er is ook gedacht aan 55-plussers die van bewegen houden; voor hen staat Dansconditie 55-plus op het programma.

Nieuw zijn onder meer de cursussen Schrijfcafé Harderwijk in samenwerking met Brasserie De Bank, Afrikaanse Percussie (voor jongeren en volwassenen), Werken met papier, Raku stoken en Kennismaken met olieverf.

 

In Nunspeet wordt in samenwerking met Anouk Dance Experience in Veluvine les gegeven in Street/Jazz (6 tot 8 jaar), Streetdance (9 tot 12 jaar), Streetdance/Hiphop (12 tot 15 jaar) en Moderne dans (14 tot 21 jaar). En voor kinderen die van toneel houden start weer een Toneel en Musical basisklas.

Uniek is ook de cursus Zang 60-plus, Liedjes van toen... waarin 60-plussers ers onder leiding van docente Rose Spearman de mooiste Nederlandstalige liedjes van vroeger zingen.

Voor kinderen in de omgeving van Elspeet die noten willen leren lezen of kennis willen maken met verschillende muziekinstrumenten start in het Kulturhus in februari Algemene Muzikale Vorming.

En dat is nog maar een tipje van de sluier aan inspiratie die Cultuurkust in het voorjaar aan alle inwoners van regio Noordwest Veluwe biedt.

Een totaaloverzicht van alle cursussen en workshops is hier te vinden. De nieuwe cursusbrochure wordt binnenkort huis-aan-huis verspreid in de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en Zeewolde.

Meer informatie en inschrijven.

02
jan

Eerste editie van de Schapendriftrun in de maak

De Schapendriftrun is een initiatief van een aantal sporters uit Elspeet, die elkaar regelmatig treffen bij diverse sportclubs en sportevenementen, zoals de Nunspeetse Keiler. Het idee om in Elspeet weer een professioneel hardloopevenement te organiseren leeft bij diverse mensen al vele jaren. De deelname van een van de sporters aan de Muskathlon is de aanleiding om de Schapendriftrun in 2017 voor het eerst te organiseren. De organisatoren hopen dat het een succes wordt en er nog vele edities mogen volgen.

De eerste editie wordt georganiseerd op zaterdag 25 maart 2017. De volgende onderdelen staan op het programma van de Schapendriftrun:

 

09:00 uur: Wandeltocht 1½ uur met gids  

10:00 uur: Hardlopen 3½ km (startersparcours clinicdeelnemers)

10:00 uur: Hardlopen 5 km        

10:40 uur: Kidsrun 1 km

11:00 uur: Hardlopen 10 km

 

De organisatie wordt gesteund door leden van Tennisvereniging Elspeet, IJsclub Elspeet, EHBO vereniging Elspeet, leden keilerteams Buro Holdijk en Wieberdink. Meer informatie is te vinden op www.schapendriftrun.nl

21
dec

Oliebollen en appelflappen Elspeets Fanfare Korps

Het einde van 2016 is in zicht, dat betekent weer overheerlijke oliebollen en appelflappen gebakken door de leden van Elspeets Fanfare in samenwerking met Bakker Piet. De verkoop vindt plaats op de parkeerplaats van Plus Van der Horst in Elspeet. De verkoop vindt plaats van 28 tot en met 31 december van 8.00 tot 17.00 uur. Wie verzekerd wil zijn van een zak oliebollen of appelflappen, kan een bestelling doorgeven via actiecomite@elspeetsfanfare.nl, via facebook of via 06-20733017.

Design by No.3 | Nummerdrie.nl | Ontwerpstudio